Творча лабораторія "ПЕРЛИНИ НАТХНЕННЯ"

21 лютого в Бродівському центрі дитячої та юнацької творчості пройшов семінар-практикум для педагогів-організаторів ЗНЗ району під назвою "Перлини натхнення"

В роботі семінару брало участь близько 30-ти педагогів-організаторів.

Розпочався семінар виступом бібліотекаря Бродівського історико-краєзнавчого Ханакової Н.М., яка ознайомила присутніх із життєвим та творчим шляхом відомого вихідця із Бродів Осипа Роздольського. З виступу методиста Бродівського ЦДЮТ Антоніва В.М. учасники семінару дізналися про фонографічну спадщину Осипа Роздольського.Ханакова

Практична частина семінару розпочалася з майстер-класів з декоративно-ужиткового мистецтва, які для педагогів-організаторів району провели керівники гуртків Бродівського ЦДЮТ Стецик О.П., Берлінець Г.В. та керівник гуртка-методист Тесля Н.Я.

Продовжив роботу семінар у хореографічному класі де під керівництвом керівників гуртків Вовчук О.І., Цапа Б.О. та керівника гуртків-методиста Болехівської М.В. учасники семінару влаштували флешмоб з елементами народного танцю.

Під час обміну думками та підведені підсумків семінару присутні мали нагоду переглянути фрагменти попереднього семінару, що вібувався також у Бродівському ЦДЮТ у 2013 році. перлини натхнення
перлини натхненняперлини натхнення

Кiлькiсть переглядiв: 330

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.